.

hakkımızda

Tanıtım:

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yaban Hayvanları Koruma, Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi, doğal yaşamın korunması ve yaban hayvanlarının refahı için adanmış bir kuruluştur. Merkez, çevre bilincinin geliştirilmesi ve yaban hayvanlarının korunması konularında toplumu eğitmeyi ve bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

Amaç:

Merkezin ana amacı, yaban hayvanlarının doğal yaşam alanlarının korunması, rehabilitasyonu ve iyileştirilmesi için bilimsel araştırmalar yapmak ve uygulamalar gerçekleştirmektir. Ayrıca, toplumun yaban hayvanlarına yönelik farkındalığını artırmak ve onların yaşam alanlarını korumak için çeşitli projeler yürütmek de merkezin amaçları arasındadır.

Vizyon:

Merkezin vizyonu, doğal yaşamın sürdürülebilirliğini sağlamak için yaban hayvanlarının refahını ve yaşam alanlarının korunmasını sağlamaktır. Vizyonumuz, doğanın dengesini koruyarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmaktır.

Misyon:

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yaban Hayvanları Koruma, Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin misyonu, yaban hayvanlarının yaşam alanlarının korunması ve refahlarının artırılması için bilimsel araştırmalar yapmak, eğitim faaliyetleri düzenlemek ve toplumu bilinçlendirmektir. Ayrıca, yaban hayvanlarına yönelik acil müdahaleler ve rehabilitasyon hizmetleri sunarak onların sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamak da merkezin öncelikli hedefleri arasındadır.

iletişim